2018-01-29 1238 views
每次嚟到mega box食lunch都會考慮要不要試吓呢間,但最後次次都覺得太貴褪汰,今日最後一日喺九龍灣返工,點都覺得要試一試。食後感覺整體一般,餐包太多芝麻,多到搶曬胃口,牛尾湯同事話味道一般,貌似罐頭口感。份量偏少,一個意大利飯四個人分,真係分得每人一匙無多無少,味道亦不見突出。最奇怪係呢道主食,魚就先不作評論,上面嘅汁味道十分奇怪,螢光橙色汁醬多少有點嚇人,食有啲黑橄欖味道,又有其他不同味道亂竄,實在難以形容。不過雞腿同豬扒就好食,肉質嫩滑,亦符合西餐應有水準。服務就有待改善,本人甚少提及侍應禮貌事宜,但當日侍應不論接order,或者幫手影張相,都顯得不耐煩,而且機械式落單完全無回應,我真係好無奈我地態度都唔錯呀,不悅表情寫曬上面,做服務業扮下嘢都要啦,更何況你唔係普通茶記呀。

不過雞腿同豬扒就好食,肉質嫩滑,亦符合西餐應有水準。