2009-12-24 29 views
今晚俾朋友水左去灣仔,乜野都無做過就可以走人。晚飯時間又到,一支公係灣仔道,食店太多唔知食乜好。唔知點解總係覺得大街大巷搵食都只係得來大路野,唔會有乜野驚喜,於是走入橫街探險。行入普樂里、交加街一帶。見到一間主打芝士撈公仔麵的店鋪,又好似有小小特別咁,我今晚餐飯就交給你吧。此店大約可以坐20-30人左右,當時入坐率過半。一埸黎到,當然要試下招牌野 – 芝士撈公仔麵。可惜我午餐已經係公仔麵,所以就叫左雞扒金菇芝士螺絲粉 + 涷檸水。落單後很快就有得食,讚!一陣陣香噴噴芝士味,讚!可惜塊雞扒只係得半塊左右螺絲粉只得早餐份量食落無聞到咁有芝士味食完都唔夠飽,要去腸粉皇食晚餐的Part two 如果想試新野而又剛巧係左近想食下午茶或你的食力好細,都可以一試。其他情況就請三思
今晚俾朋友水左去灣仔,乜野都無做過就可以走人。
晚飯時間又到,一支公係灣仔道,食店太多唔知食乜好。
此店大約可以坐20-30人左右,當時入坐率過半。

落單後很快就有得食,讚!
一陣陣香噴噴芝士味,讚!
可惜塊雞扒只係得半塊左右

螺絲粉只得早餐份量

食落無聞到咁有芝士味

食完都唔夠飽,要去腸粉皇食晚餐的Part two

其他情況就請三思
雞扒金菇芝士螺絲粉
2009-12-23
$34 (Dinner)