2018-07-25 65 views
今日放假,同幾個朋友去深水埗黃金商場買野,晏晝諗緊食乜之際,見到近餐廳門口有一幅好大既「江若琳」Graphics ,再望一望,原來係佢開既正宗生煎皇后麵館,聞名不如見面,所以即刻入去試吓我選擇左麻辣口水雞飯,再小食追加鹽酥炸雞粒,都唔算貴,最緊要係啲嘢要好食另外,我哋仲買咗一啲小食招牌五色水餃,都幾特別,五款唔同味道,味道唔錯招牌鍋貼-一入口,外脆內軟熱辣辣,加埋蛋黃醬好好食,價錢又唔算貴,$29/4隻追加小食-$18鹽酥炸雞粒,又係好脆,入面雞肉嫩口,YUMMY 口水雞非常入味,如果麻辣再辣d仲好,加埋少少菜甫送飯,一流黑糖珍珠奶茶,茶味夠濃,珍珠煙靱,唔錯整體來講,小食都有水準,坐得舒服, 可以再encore
另外,我哋仲買咗一啲小食
招牌五色水餃,都幾特別,五款唔同味道,味道唔錯
口水雞非常入味,如果麻辣再辣d仲好,加埋少少菜甫送飯,一流
黑糖珍珠奶茶,茶味夠濃,珍珠煙靱,唔錯

整體來講,小食都有水準,坐得舒服, 可以再encore
2018-07-25
$80 (Lunch)