2017-12-04 212 views
Facebook見到有間好似幾正既京滬菜,所以慕名而來叫左幾款食物一齊Share,結果食落味道不錯,而且餐廳店員服務很好,只是位置唔算太顯眼有款酒香東坡肉好軟滑,已經炆到溶溶地,有肥膏得黎又唔係好肥喎,好入味好正,側邊D菜好林,好食滷鴨舌好鬼多鴨舌啊,岩哂我地鍾意煨鴨舌煨下煨下,D汁都好正,食一啖撈一下夠哂味蟲草花小籠包,蟲草味不算太重,但小籠包好吃,肉汁多,一口單落去爆Juicy,唔會太多肥膏石鍋鮮蟹粉蛋炒飯,爆爆爆爆正啊!蟹粉多到喊,而且好肥美,搞到成鍋飯都係,D飯烘到變焦飯,仲係炒飯底,好食到喊花菇燉花膠D花菇好厚好入味,湯底清清地,花膠就岩哂我地要扮靚靚人士啦,好軟好滑成餐都食得好滋味,有時唔周圍試下都唔知有好野食!
Facebook見到有間好似幾正既京滬菜,所以慕名而來

成餐都食得好滋味,有時唔周圍試下都唔知有好野食!