2023-06-13
呢晚三口子到呢間高質又抵食嘅燒肉店B-Mix,餐廳增設左啲新套餐,味道相當出色。呢度所有套餐均有7折,單點菜飾亦有85折,價錢相當經濟實惠~我地今次點左人氣五品盛套餐(牛),是2人份量,內容十分豐富,只需$398(未折價)咋!我地嘅套餐包括:新鮮沙律海苔米飯2碗厚切牛舌6片極上牛五花12片黑豚豬腩6片薩摩赤雞髀肉6片蒜蓉牛油野菌唐生菜海苔米飯有大量海苔鋪面,非常好送飯~套餐嘅豬、牛、雞肉都用上新鮮和優質肉類,性價比高!尤其喜歡厚切牛舌,肉質香滑,爽口彈牙!極上牛五花很薄身,輕輕燒一會已經可以享用,油香四溢~ 黑豚豬腩和薩摩赤雞髀肉都唔輸蝕,後者的肉質比一般雞髀肉香甜得多~ 食埋蔬菜中和一下,減少罪惡感呢!另外,我地仲單點左幾款食材:極上牛小排,上枱已經非常吸睛,油花分佈均勻,入口juicy香嫩,十分高質!新鮮雞子是來自日本的薩摩赤雞,特別鮮甜而且漲卜卜~ 玉子燒有香濃的蛋味,厚切特別有口感~ 再飲杯可樂消消氣~ 記得打卡和讚好佢地FB/IG,會送雪糕一球啊!埋單仲有每人一粒雪米糍做飯後甜品呢!呢餐食物實在非常豐富高質!大約600元左右已經足夠我地3口子盡情享用,十分抵食又美味,下次一定
我地嘅套餐包括:
黑豚豬腩6片
薩摩赤雞髀肉6片
蒜蓉牛油野菌
唐生菜
呢餐食物實在非常豐富高質!大約600元左右已經足夠我地3口子盡情享用,十分抵食又美味,下次一定要再來~