2007-10-03 7 views
之前朋友來過食早餐,拒話分量少,唔好食,而且收得貴。我未試過,所以今次想試試系0米0甘唔可以接受。我叫了個午餐-三文魚菠菜面。我問姐姐餐飲包什麼。姐姐話普通咖啡,〇茶或〇水。我要了杯咖啡,然後再要杯。姐姐話如果怕飽,可以要個三文魚salad,如果真系食唔灑,餐廳都可以打包。姐姐再話特色咖啡跟餐只系加$6。之後我同姐姐講都系要番三文魚菠菜面。收錢後番埋位,我覺得點計條數都好似收多左0我。我走番去問條數點計,原來姐姐收了我兩個三文魚菠菜面餐。0下? 我都無話要兩個餐。姐姐即時同廚房更正。但誰知?!服務員竟然令了兩個三文魚菠菜面來。跟住我地同服務生講只叫了一個,拒一臉惘然,停灑手腳,呆望我地。野食方面,唔掂。菠菜面完全系整定gei,而且林灑,仲凍灑添。咖啡方面,無羊特別。