冰凍冰冰凍 layman167Level 22015-11-11295 views Follow 中午去了這間越南店食。 『娃會不會去?娃可能要夏天先去』 點解甘講?我ORDER了午餐A-炭燒香茅豬扒飯 ($40.00) 來到賣相可以的,第一啖爬左D飯入口,冰凍冰冰凍,D飯好似在雪櫃取出來的隔夜飯甘,兩個字 『硬』﹑『凍』,唔通中伏? 之後食果塊豬扒啦,塊豬扒味道不錯而且仲有微暖,可以的。 食食下仲見到豬扒下面有些菜添,不錯但都係凍的。總體來說來『大叻』食飯要有兩大條件﹕ 『夏天』因為D野大致上是冰凍冰冰凍。 『必須是年青人』因為D飯硬到無朋友,腸胃差的人就必然會胃痛,敬請注意!!!A-炭燒香茅豬扒飯$40A-炭燒香茅豬扒飯$40The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare冰凍冰冰凍 大叻越南牛肉粉餐廳 (通菜街) https://s.openrice.com/QrKT0RLWc00Report Post Ratings1Taste2Decor2Service2Hygiene3ValueDate of Visit2015-11-11Dining MethodDine InSpending Per Head$40 (Lunch)