上次食呢間嘅時候係星期日3點幾,當時只係排咗半個鐵左右,但今次星期四12點幾1點去到,反而排咗一個鐘🙈 但由於其他地方難搵到咁正嘅同類型美食,所以當日即使只有我一個人,都堅持排咗咁耐,就係為咗食倆口小吃嘅刈包🥰.▫️菠蘿炸雞刈包 $46(8.5/10)[炸雞、燒菠蘿、羽衣甘藍撈蒜味醋、秘製辣醬、酸果醬]鍾意辣嘅朋友真係要食呢個炸雞菠蘿包,好好食呀❤️每次食都好feel到店主對食物嘅用心,所有野配搭埋一齊真係好完美,原來刈包都可以整到咁好食!.▫️黑蒜菇炸包 $40(8/10)難得排咗咁耐就買多個包試,本身唔太鍾意食菇,但對倆口小吃有信心,佢可以將一啲我麻麻地嘅食材都整得好好食,結果呢個包又真係好啱食喎😋.▫️小山園抹茶cream cheese壓餅 $35(7.5/10)上次太晏去賣晒,今次終於食到抹茶壓餅!覺得抹茶對我黎講啱食過焙茶好多,抹茶味都算出亦唔會苦澀,有埋cream cheese 就係邪惡地正😻.❥…記得之前出story唔少人DM我好驚訝我可以一個人食兩隻包再加個壓餅🙈其實我係隔咗陣先食埋個菇菇包㗎,重點一個人排咗咁耐,上次食完覺得好好食,真係覺得值先會食晒兩隻😛quota就係留比美
▫️菠蘿炸雞刈包 $46(8.5/10)
菠蘿炸雞刈包

[炸雞、燒菠蘿、羽衣甘藍撈蒜味醋、秘製辣醬、酸果醬]
▫️黑蒜菇炸包 $40(8/10)
黑蒜菇炸包

抹茶cream cheese壓餅

其實我係隔咗陣先食埋個菇菇包㗎,重點一個人排咗咁耐,上次食完覺得好好食,真係覺得值先會食晒兩隻😛quota就係留比美味嘅食物
如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b

Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch