相隔兩個多月,再次黎到觀塘工廈既一個食環境既西餐廳。食物保持水準,12月頭黎既我地已經見到好多既聖誕裝飾😍我地八個人今次終於order 左期待已久既斧頭扒,待應話成36oz,上次得我同朋友兩人黎驚食5曬所以冇order 。斧頭扒一開始以為好乾,點知切開肉汁不停留出黎個下起驚喜!另外我地order 左個羊架同海鮮拼盤,食羊架個陣仲主動比左芥末我地,驚我地怕騷,海鮮拼5洗講,一 聽到話有鮑魚我地即刻落左份,海鮮食落冇雪味,條三文魚煎得啱啱好。最後甜品我地八個決定試下佢地介紹既彩虹拿破崙,賣相真係好色彩繽紛,問左待應原來每層都5同未總括黎講,大家最後食飽飽開開心心,會再黎,環境真係好少餐廳做到呢種感覺
相隔兩個多月,再次黎到觀塘工廈既一個食環境既西餐廳。
食物保持水準,12月頭黎既我地已經見到好多既聖誕裝飾😍
斧頭扒一開始以為好乾,點知切開肉汁不停留出黎
個下起驚喜!