已經係第二次嚟呢間係紅磡嘅日式𝗰𝗮𝗳𝗲喇~上次嚟完之後真係好鍾意呢度嘅環境,超適合喺度一個𝗵𝗲𝗮下晝做吓嘢!兩次嚟嘅感覺都係整體食物質素普通,唔會話難食但亦都唔會特別大驚喜。但呢個嘅環境絕對係令你回頭嘅原因,真係坐得好舒服,喺度做嘢效率都特別高😆.second time here @andgreencafe 😋 a great cafe to chill & work 😊 wouldnt come here just for their lunch sets 🍱 their coffee and cakes are pretty decent! but this is serious a great place to spend an afternoon and work 👍 entire environment and vibe is super work friendly!.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 8/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 6.5/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 8/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 6.5/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.5/10 (為環境而來🤪)
🌟 環境舒適 • 比較推薦三文治~
𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱

《𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱》$83 🌟6.8/10🌟
第一次食冷食嘅明太子意粉😳睇真啲原來係一個沙律嚟㗎!明太子嘅份量唔算特別多,食到中段已經冇咗明太子嘅鹹香味,只係剩低醬汁嘅酸味。我自己就麻麻哋呢一種酸酸地嘅醬汁味道,如果你係鍾意食酸野嘅話,你應該會幾鍾意,酸酸地好開胃。另外仲有紫菜、車厘茄、蝦、牛油果同菇伴碟,好健康嘅感覺~
𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗖𝘂𝗿𝗿𝘆

《𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗖𝘂𝗿𝗿𝘆》$93 🌟7.3/10🌟
係完全想像到嘅日式咖喱飯,甜甜地嘅咖喱醬汁,好開胃!燒牛肉嘅份量唔算特別多,但勝在肉質嫩滑,牛肉味就冇乜不過同咖喱汁就好夾好好食!整體唔算話太過特別~

《𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗮𝗸𝗲》🌟7.5/10🌟
我哋叫咗兩款唔同嘅芝士蛋糕,一款係疏乎厘口感,另一款就硬實啲比較似𝗻𝗲𝘄 𝘆𝗼𝗿𝗸 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮𝗸𝗲~
比較起上嚟𝗻𝗲𝘄 𝘆𝗼𝗿𝗸 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮𝗸𝗲嘅嗰一款芝士味比較重啲,口感實少少,另外疏乎厘嘅嗰一款食落大有少少空氣感,但比較起上嚟就唔太食得出芝士嘅味道喇~
𝙰𝚗𝚍 𝙶𝚛𝚎𝚎𝚗 @andgreencafe
📍#BELLYwongs_hunghom #BELLYwongs_whampoa
#BELLYwongs_japanese #BELLYwongs_cafes