好回味佢個tiramisu,所以今次帶屋企人黎試,感覺好似遜色左,唔可以話好好食,中規中矩。而且如果你冇訂位嘅話,星期六日要等起碼一個鐘以上,下次我諗我唔會等😂所以一定一定要記得訂位,佢嘅用餐時間只有75分鐘。.1.綜合芝士燻肉拼盤配麵包棒及吐司HKD1882.酥脆雞鎚配水牛芝士醬HKD583.慢煮西班牙八爪魚HKD684.大蝦意粉HKD1785.Tiramisu HKD686.Artsy print coffee (cold) HKD887.Espresso Macchiato HKD39.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆芝士拼盤好食!有3種唔同芝士,水牛芝士個隻最好食,因為軟身好似入口即溶既感覺。燻肉都唔錯,唔會太咸。麵包吐司都唔會好硬,皮脆但包係鬆軟。酥脆雞鎚肉係好嫩滑嘅,都炸得好鬆脆,似韓國炸雞咁,幾好食,美中不足嘅係我覺得佢嘅水牛芝士醬唔多。慢煮八爪魚係咁多道菜入邊比較份量少嘅一碟,八爪魚得幾粒,多嘅係沙律菜,Ying覺得八爪魚有任何特別嘅味道。大蝦意粉都唔錯,佢都有好多隻蝦,番茄醬味道適中,意粉軟硬度都適中。Tiramisu 好食,同傳統嘅Tiramisu唔同,佢係用蛋糕做底,唔係

1.綜合芝士燻肉拼盤配麵包棒及吐司HKD188
2.酥脆雞鎚配水牛芝士醬HKD58
3.慢煮西班牙八爪魚HKD68
4.大蝦意粉HKD178
5.Tiramisu HKD68
7.Espresso Macchiato HKD39
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆

Tiramisu 好食,同傳統嘅Tiramisu唔同,佢係用蛋糕做底,唔係手指餅,食落入口即溶嘅感覺,而且佢啲cream都唔會好漏口好甜,呢個價錢我覺得好抵!

Artsy print coffee 呢個應該係佢既gimmick,你可以喺在場入邊揀其中一幅畫去俾佢print,你亦都可以揀朱古力或者咖啡做base,我揀咗咖啡,不過要係凍嘅,杯咖啡都幾好飲。

Espresso Macchiato 第一次飲,但本人其實都唔太鍾意苦嘅咖啡,所以鍾意飲呢種expect數嘅人可能會覺得佢唔錯嘅。
服務 ★ ★ ★ ★ ☆
店員有禮,指示排隊入座清晰!
環境 ★ ★ ★ ☆ ☆
其實間餐廳唔係好大,座位唔多,但係夠寬鬆嘅。我哋只有75分鐘食飯,不過佢上菜比較快,所以75分鐘係夠時間嘅,但係如果同朋友嚟就冇話可以傾耐計,周圍有好多擺設,打卡影相都唔錯。
價錢 ★ ★ ★ ☆ ☆
綜合來講,有啲菜我覺得性價比唔高,就如上述所講,但過嚟飲杯咖啡食個甜品我就覺得性價比高!

PS 我覺得上環分店更加好食!
慢煮西班牙八爪魚
酥脆雞鎚配水牛芝士醬