2020-02-04 1398 views
我之前已經食過七福神,覺得性價比高,起佐敦市區實屬少有,所以印象深刻。經過上次見到滿座嘅情況,今次就預先訂位, 所以好快就有得入座!同樣地今次都係坐滿客人!三文魚腩5切 $68三文魚腩厚切,有口感,咬落好有油香呢個價錢食到這個魚生厚度同油香,絕對滿意海膽魚籽丼$138雖然唔算好大碗,但係好足料,海膽同魚籽份量夠多鋪滿整個飯,份量足以撈飯食!芝士燒天婦羅蟹腳卷$36呢個係廚師推介,賣相幾吸引,所以就試下蟹腳炸粉適中,天婦羅脆的,加上芝士同沙律醬,幾滋味大阪風鐵板燒牛舌$78一向都喜歡食牛舌,見到有得食,即刻叫黎試下份量不錯,而且牛舌係厚切,咬落有口感,煮得夠入味!男友好快清曬,鐘意牛舌的人可以一試!脆炸柚子雞翼花$48開頭望見餐牌寫雞翼花,都無留意係咩意思見到實物就明白!原來係將雞翼𠝹幾刀,令到炸完之後變成花咁樣!幾特別,食落覺得咁樣炸更加脆,而且食得更方便芝士焗蠔$25/1隻好黃金色呀!隻蠔幾大隻,上面舖滿芝士,焗到好金黃,味道香濃碳火燒七味雞扒$58好香碳燒味,燒到有微焦,幾香脆份量足,肉質juicy 再一次光顧,同樣保持到質素,性價比依然高的。見到隔離枱叫了個沙律好大碗,真係好抵食

三文魚腩5切 $68
三文魚腩厚切,有口感,咬落好有油香
呢個價錢食到這個魚生厚度同油香,絕對滿意

海膽魚籽丼$138

芝士燒天婦羅蟹腳卷$36
呢個係廚師推介,賣相幾吸引,所以就試下

蟹腳炸粉適中,天婦羅脆的,加上芝士同沙律醬,幾滋味

大阪風鐵板燒牛舌$78
一向都喜歡食牛舌,見到有得食,即刻叫黎試下

脆炸柚子雞翼花$48
開頭望見餐牌寫雞翼花,都無留意係咩意思
見到實物就明白!
原來係將雞翼𠝹幾刀,令到炸完之後變成花咁樣!
幾特別,食落覺得咁樣炸更加脆,而且食得更方便

芝士焗蠔$25/1隻
好黃金色呀!

隻蠔幾大隻,上面舖滿芝士,焗到好金黃,味道香濃

碳火燒七味雞扒$58
好香碳燒味,燒到有微焦,幾香脆
份量足,肉質juicy

再一次光顧,同樣保持到質素,性價比依然高的。見到隔離枱叫了個沙律好大碗,真係好抵食!!
  • 芝士焗天火蠔
  • 大阪風鐵板燒牛舌