2019-04-13
✏️鮮牛肉豬潤番茄湯米粉 ($52)黎華嫂食嘢 主食嘅話我一定會無限翻兜呢個鮮牛肉番茄湯米粉😛不過今次貪心啲 我再另外加豬潤😚我覺得幾抵 加8蚊但係豬潤嘅分量有好多 而且都幾大片 厚薄度適中鮮牛肉嘅分量就相對少咗啲啲 而且口感好似冇之前咁嫩滑 有幾舊食落有啲帶筋咁 同埋我覺得水準有d不穩啊 因為今次嘅番茄湯 唔知點解完全冇蕃茄嘅鮮甜味🤔 變咗個湯淨係帶鹹同好微好微嘅酸味 味道好普通 冇之前食嘅咁好食 有少少失望😕🔹✏️奶醬多 ($14)呢度嘅奶醬多 麵包烘到非常之香脆 而且一食落去嘅時候 花生醬同練奶係會流出嚟 份量都幾多 而且煉奶同花生醬嘅比例都啱啱好 唔會是但一樣蓋過對方😛成件多士連埋內裏嘅醬都係熱烘烘嘅 食落好正☺️唯一一樣我想講嘅 係如果佢嘅花生醬係粗顆粒花生醬嘅話 會更合我口味 而且口感會更豐富🥜
🔹
✏️奶醬多 ($14)