上次我朋友因為ot 陪唔到我去大圍既肉餅哥食dinner,所以今次我就陪佢去荃灣既肉餅哥食 我今次都點左響上次係大圍分店定總店食過好好食既煎惹味鵝肝肉餅配米粉,另外我d fds 想叫蒸足三両花膠肉餅配菜飯同煎鮮味蟹粉肉餅配白粥。我覺得餐廳好體貼,可以比我地自己簡配白粥,白飯,菜飯or 米粉。因為我朋友夜晚都唔係甘想食飯,避免左不必要既浪費。 餐廳好細心, 老火湯都好足料 汽水另外我地叫左個小食,芝士炸薯波。裹面芝士份量岩岩好,唔會太多or 太少。推介温馨提示:大家食個陣小心熱 煎惹味鵝肝肉餅配米粉 (左)荃灣呢間都整得好好食,真心推介 連肉餅都好有鵝肝味,鐘意鵝肝既朋友必點。另外配埋清清既米粉岩岩好,一d都唔咸,大家鐘意可以試下呢個配搭 煎鮮味蟹粉肉餅配白粥 (右) 蟹粉好多 蟹粉同肉餅配搭又幾夾。 配埋清淡既白粥一齊食就唔怕會太濃味。煎惹味鵝肝肉餅配米粉煎鮮味蟹粉肉餅配白粥 蒸足三両花膠肉餅配菜飯花膠好足料,唔會太淋但又有口感推介!!

因為我朋友夜晚都唔係甘想食飯,避免左不必要既浪費。

餐廳好細心, 老火湯都好足料

汽水

另外我地叫左個小食,芝士炸薯波。

裹面芝士份量岩岩好,唔會太多or 太少。推介
温馨提示:大家食個陣小心熱

煎惹味鵝肝肉餅配米粉 (左)

荃灣呢間都整得好好食,真心推介

煎鮮味蟹粉肉餅配白粥 (右)

蟹粉好多

蟹粉同肉餅配搭又幾夾。
配埋清淡既白粥一齊食就唔怕會太濃味。

煎惹味鵝肝肉餅配米粉

煎鮮味蟹粉肉餅配白粥

蒸足三両花膠肉餅配菜飯

花膠好足料,唔會太淋但又有口感

推介!!

2017-11-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner