2023-02-07 115 views
再次到訪嘅台式任食燒肉, 之前去旺角店, 今次去荃灣店😁 環境統一闊落, 坐得舒服, 服務質素都好好, 我哋特登平日9點後入, 可以食到餐廳收工🤩 當日就食到23:45😌 當然我哋都係揀“澳洲M5和牛吃到飽”, 最喜歡嘅依然喺安格斯牛小排, 肉質較嫩, 香濃牛味😋 每人送嘅2件厚切牛舌芯都幾正~~~ 海鮮方面就不停encore大蝦🦐🦐 食多幾隻好快回本🤣 啱啱新加入menu嘅, 仲有燒生蠔添呀!! 另外今次叫咗上次冇食到嘅豬大腸同埋雞心, 處理得幾乾淨, 口感味道不錯呢😉 另外加錢order咗佢哋新嘅SOUR (HK$38@), 配燒肉正正~~ 自己甜品方面, 每人都可以叫一份, 我就揀咗當日嘅特別味道~~

2023-02-02
Type of Meal