2020-10-02 379 views
今日商場周圍都係人,諗住搵個坐得舒服啲嘅地方食下午茶,入到去一坐低比兩杯茶已經係凍嘅! 阿姐再攞啲花生過嚟,係成個手掌心接觸晒成疊花生,超唔衛生!我話唔要啦唔該你唔夠10分鐘又話last order要cut單,但入門口嘅時候又冇講,如果唔係一定幫襯第二間. 之後上咗湯麵係唔熱嘅,再上小炒嘅餸都係唔熱,忍唔住叫佢再加熱,出返嚟面頭嘅牛肉都係唔熱,只有底層好像翻熱咗小小。覺得再講都係多餘,食埋諗住早啲走。但係全程有個阿姐不停左右掃地,掃到啲塵飛起!你同佢講叫佢等食完先掃,佢一樣喺你隔離左右繼續掃。總結,如果趕住落場就唔好招呼客人,最基本連杯茶都唔熱嘅不如唔好做生意!仲有望落去幾個樓面阿姐衛生意識都係好低!一塊布抹好多嘢,仲要俾啲客見到!而家咁嘅疫情,多謝你用服務話俾大家聽唔使再光臨