其實差不多一年前左右經 Open rice 食評先留意到依間放題,初初試都覺得好抵食又好食,仲介紹埋啲屋企人同朋友嚟食,點之去到第四、五次之後,除左心太軟好食之外,其他食物水準下降,長腳蟹咸到食唔落口,啲龍蝦"梅"嘅!所以之後一直停左再冇去!事隔幾個月,心血來潮,見佢湯底又多左好多選擇,又多左鐵板,諗住比多次機會佢!但見到十二月都有好幾個食評都話食物差,服務差,但自己又諗可能佢哋唔好彩啫!於是就book 左枱再去,當日上到去只一枱人,帶位安排坐位,眼見佢哋坐位裝修有點改動左!唔講由自可,一坐低,我同女朋友都頂住對腳完全郁唔到!之後我同服務員講我哋坐唔落!服務員萬搬不願意話要問一下可不可以換,於是我自己走去另一枱坐是沒這問題的,佢哋又唔願意比我調,結果調我哋去另一張,其實嗰張枱我以前坐個兩次都冇頂,佢肯定係改左裝修加左位先會咁,大佬成兩個鐘我坐都坐得唔舒服我仲點食?我唔明白全場得一枱客,我又有book 位,你都可以咁樣安排,我題出問題你唔去解決,仲叫我一係兩個人坐埋一邊,大佬,我一個要比四百幾,兩個八百幾九百去食一餐坐到咁嘅!你送比我我都食唔落,唔駛再叫啲 youtuber 幫你介紹!我

我唔明白全場得一枱客,我又有book 位,你都可以咁樣安排,我題出問題你唔去解決,仲叫我一係兩個人坐埋一邊,大佬,我一個要比四百幾,兩個八百幾九百去食一餐坐到咁嘅!你送比我我都食唔落,唔駛再叫啲 youtuber 幫你介紹!我永遠都張你列入黑名單!