2016-10-04 531 views
冇咩錢又想大食特食,所以同朋友去左間出名既平價放題到食,又唔算好肉赤既食放題,一定要叫刺身啦!刺身有心思加小杯乾冰出煙,刺身新鮮厚身大件,三文魚夠厚食落有口感,魚脂分布幾好,質素唔錯!象拔蚌爽口!!海膽唔大舊但以質素取勝,鮮味十足!醬燒三文魚腩壽司超正!壽司細三文魚上有沙律醬,三文魚腩的魚油口內溶化,壽司亦唔會太大件,方便我試多D!另外就要推介燒羊架,燒到鎖住肉汁,一點都唔會有羶味。炸魷魚鬚好大條,又唔粉!好岩我口味。至於螺都幾惹味,唔會淡某某,辣辣地,但又未至於好辣牛柳粒煎得剛好,七成熟,香口!蝦天婦羅炸得熱辣辣又鬆脆。螺夠入味!!!煮得好好食!!!個燒菠蘿無點燒過既痕跡,入口熱,酸酸甜甜,消滯開胃一流。海鮮湯有蝦有蜆,食好之餘又好飲~熟食生野總睇都幾好!野飲方面有我鐘意既烏龍茶,解渴得黎又消滯,方便我食得再多D野!而且唔係間間放題都有,真係照顧到我呢D唔鐘意飲咁多甜野既人既需要~環境舒適,唔會好迫,最緊要夠位擺野食!呢個價錢有呢種質素,本來諗住有點參差,雖然一定比唔上二百幾三百蚊既放題,但相對都唔錯
放題,一定要叫刺身啦!
醬燒三文魚腩壽司超正!

另外就要推介燒羊架,燒到鎖住肉汁,一點都唔會有羶味。
炸魷魚鬚好大條,又唔粉!好岩我口味。
至於螺都幾惹味,唔會淡某某,辣辣地,但又未至於好辣
牛柳粒煎得剛好,七成熟,香口!
蝦天婦羅炸得熱辣辣又鬆脆。螺夠入味!!!煮得好好食!!!
個燒菠蘿無點燒過既痕跡,入口熱,酸酸甜甜,消滯開胃一流。
海鮮湯有蝦有蜆,食好之餘又好飲~

熟食生野總睇都幾好!

環境舒適,唔會好迫,最緊要夠位擺野食!