2017-07-08 383 views
1. 坐正個位係正風口下面,吹到頭痛。2. 叫左一個定食同埋一碗烏冬2. 1 烏冬先來,個湯殻好似屋企响個煲度不湯的湯殻咁,超大個,唔明白咁大個殻,叫客人放落個咀度,會唔會有啲失儀呢?,好想問响日本邊個縣有咁嘅文化??2.2 烏冬啲係暖的,唔係熱嘅,可能佢驚我會陸親!2.3 差不多食完個烏冬,個定食才來,定食係有壽司,煱燒烏冬,天婦羅。不過,侍應話天婦羅炸緊,遲啲上,又係差唔多食完壽司同埋個煱燒烏冬,天婦羅才來。我諗廚師驚如果成個定食一次過上,天婦羅會林左。2.4 食完哂,女侍應黎收野,可能佢唔夠力,佢先將個烏冬婉拖出黎枱邊,然後將其他啲碟筷掉到個碗處,然後攞走,就如茶餐廳執碗一樣。
1. 坐正個位係正風口下面,吹到頭痛。
2. 叫左一個定食同埋一碗烏冬
2.2 烏冬啲係暖的,唔係熱嘅,可能佢驚我會陸親!
2017-07-07
$130 (Dinner)