2015-01-13 886 views
一早對此甜品店有所聽聞,以前一直想試,不過次次經開都勁多人,也從朋友既口中得知其虛實,有朋友就話呢度既甜品ok不錯,又有朋友話名過於實,食大牌子only,但本人就是如此的硬頸,點都想去試下,未試過就不心息,起碼自己食左,自己就自己一套既睇法。食完飯之後,還行左一陣街,最後打算順道吃個甜品再為結束。行左去鵝頸橋,醒起個度有間五代同糖,之後就拉左個朋友入去,佢都唔係好願意入去,因為佢就係話唔係咁好食個一位朋友,但佢最後都係比我拉左入去。我叫了棉花冰,我就叫左個牛奶雪花冰啦,好似係叫天使冰,味到估唔到都幾好,可能加埋夏天食,簡直透心涼,佢個雪花冰,有oreo碎、黑珍珠、爆珠同新鮮水果,感覺都清新,幾好味。另外,我地又叫了芒果糯米池,軟軟既糯米池配上超甜的芒果,幾match,幾好味。整體黎講,我覺得都ok,所以話自己點都要去試下先好作comment。

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)