曾奪全球Top 50 Pizza🍕亞太區第12位,全港Pizza第2位嘅BACI,Weekend Brunch可以任食佢哋嘅Pizza🥹😍 仲有勁多高質沙律、海鮮、烤肉等等,星期六日早起身出中環都值!環境外國風,開揚亦坐得舒服,拎野食唔會有壓迫感。 Weekend Brunch $528+10% 冷盤冷盤選擇非常多🥗😍 每款健康得嚟又唔會覺得款式乏味,例如紅菜頭沙律、雞肉沙律、茄子、蕃茄水牛芝士、蘆荀等等,全部都好新鮮,重點係我個人怕食落太重橄欖油嘅沙律(香港好多正宗西餐廳跟返外國人口味都好重手🥲),呢到完全無呢個問題,我呢個亞洲胃食均全部款式都無負擔😆 仲有魚生!三文魚、吞拿魚及意式醃製嘅魚,就咁食/配麵包都得。Brunch已經有龍蝦供應🦞🙈 仲有蝦、蟹鉗、海螺、青口,質素正常,不過海螺🐚就失色少少有沙。 熱盤專區 到熱盤專區,多款意式烹調手法菜式🇮🇹,例如經典意大利肉丸、香檸三文魚、意式獵人燉雞翼、Salamella(莎樂美腸)、巴馬臣芝士茄子、西西里燉雜菜等等。烤肉專區有3款選擇,香烤豬腩肉、烤牛臀肉及烤羊肉,見到廚師即煮即切!食自助餐嘅燒牛肉好易食到好柴好乾⋯⋯呢到3款肉都好

外國風,開揚亦坐得舒服,拎野食唔會有壓迫感。

Weekend Brunch $528+10%

冷盤
沙律
海鮮  魚生
芝士  Ham

烤肉專區

到熱盤專區,多款意式烹調手法菜式🇮🇹,例如經典意大利肉丸、香檸三文魚、意式獵人燉雞翼、Salamella(莎樂美腸)、巴馬臣芝士茄子、西西里燉雜菜等等。烤肉專區有3款選擇,香烤豬腩肉、烤牛臀肉及烤羊肉,見到廚師即煮即切!食自助餐嘅燒牛肉好易食到好柴好乾⋯⋯呢到3款肉都好有驚喜🩷肉質十分柔軟而且肉味濃郁,可以encore!

傳統窯爐
即製Pizza
到主角一定係獲獎Pizza任食😍🍕全部即叫即製,是日精選款式有4款,包括Margaritas, Four cheese, Ham & Mushroom, Pepperoni。無得叫一半一半,我哋特意留肚 ,就叫2款,叫無餡料嘅Four cheese🧀及有肉餡嘅Ham & Mushroom, 一般Four Cheese 係用mozzarella, fontina, gorgonzola, and parmesan,呢到用咗貴價Blue cheese!但Blue cheese真係唔係人人接受到,我自己係唔抗拒亦enjoy嘅,但如果你唔鍾意Blue cheese就唔好叫呢款,而Ham & Mushroom就濕潤度高,手工pizza用傳統窯爐高溫烤焗,食起嚟外脆內煙韌,佢地嘅Dough 好soft帶有麵粉香氣,唔怪之得上全球Top 50 pizza!!

即煮自選意粉
主角之二有即煮意粉🍝,可以好似車仔麵咁自選,有Penne, Spaghetti, Cavatelli, Gnocchi,再揀埋醬汁Arrabbiata, Bolognese, Carbonara, AOP,跟住我哋自己係熱盤區夾咗肉丸落去做餸🤣 我想講意粉都好有驚喜😍 我哋揀Carbonara配Penne,啲白汁煮得超級入味又唔會太鹹,意粉煙韌度亦恰到好處,必食之一!

甜品

甜品都有5款以上,連開心果蛋糕都有!我哋每款試匀哂🤪 一定要食Tiramisu,好smooth又唔會太濕太甜!朱古力蛋糕加咗脆脆亦唔漿口,連燉蛋都好好食🥹🥹
即煮自選意粉
即製Pizza