昨晚6:00pm 一家人樂也悠悠去燒烤樂園,本想以為很熱的天氣燒烤一定冇趣, 幸好在樂園入面邊設施良好, 有風扇, 有遮擋嘅縫又有電視啦,第一時間就有足夠每人一支水供應。 樂園位置很大,可以搵個靚位,有海景, 順便欣賞風景, 日落晚霞很漂亮! 工作人員幫我哋開爐, 開爐費係包兩包炭, 平日$30,假日$40。我哋憑卷自助攞燒烤食品,已經醃好的食物種類繁多 eg. 什丸: 芝士魚蛋,墨魚丸,貢丸,牛肉丸,章魚燒,魚腐,燒買; 腸類: 大紅腸,芝士腸,芝華力腸,臺灣腸,雞肉腸; 海鮮: 多春魚, 咖喱魷魚; 雞翼: 土匪雞翼,蒜香雞中翼,雞腎,雞全翼,鹽燒雞翼; 肉類: 燒汁金莎骨,燒汁雞翼,芥辣叉燒粒,柚子雞扒,咖啡豬頸肉,香蔥豬扒; 蔬菜類:豆腐卜,粟米,車厘茄,茄子,青椒,脆肉瓜; 麵包:發包&方包; 收費食品:炭燒虎蝦,金牌乳豬,花蜆,扇貝。不想用叉去燒,可以買網$40/塊。每人除了一支水還可自選飲料一支, 唔夠就要自己買咯, 很方便的。遊戲: 籃球機,夾公仔機,遊戲機; 女孩子可穿珠鏈。大人有飛鏢機,麻雀可以租借。星期一至五: 成人$120,小童及長者$90,星期六日及公眾假期:

星期一至五: 成人$120,小童及長者$90,星期六日及公眾假期:成人$150,小童及長者$120。

交通亦很方便: 巴士,小巴可以達到;如果自己揸車有免費車位可提供。