2018-07-26
幾年前食完寫咗篇正評,但依家真係退步咗好多!!無寫食評咁耐都一定要俾返篇負評佢。叫咗5樣嘢食、兩碗飯和一枝啤酒,489蚊賣單,價錢唔貴但無啖好食!!首先,等咗將近20分鐘先上第一道菜已經好唔合理,又唔係全店滿座。乳鴿正正常常。椒鹽鮮魷朕味好奇怪,開頭幾舊都還可以,但食到後來的一放入口要吐返出嚟,唔清楚係今次啲油唔靚定係魷魚唔新鮮,還是有其他原因!!而且佢serve上嚟一粒粒,賣相好差!!平時椒鹽鮮魷我係必清㗎!!金沙蝦正常。霸王雞味道唔錯,但師傅把刀係咪生咗鏽?全部都無斬到底,有啲麻煩。燒牛仔骨勁大朕醃肉味,完全食唔到牛肉味,仲要有啲燶,而且好肥!!基於禮貌和免浪費我地有食哂所有嘢,但我地全家都食得唔開心!!退步得咁快,真心失望!!永遠blacklist!!
乳鴿正正常常。
金沙蝦正常。