一入到去寫完紙仔,望一望周圍冇人理我,就坐低睇Menu,有個後生仔坐到攤屍咁係度,我望住佢點一點頭,佢指我去counter,過到去買完野我企咗喺度,個咖啡師望一望我,我問佢我企喺度等你啊定係還是我可以坐喺度啦?最後佢叫我坐都話有人拎比我。過一陣間飲完啦,我就出門口,點知佢道門好實,我推咗兩三次,都唔得,其實當時我隔離同後面有個店員,但完全當我唔存在咁。。。。。。我仲好大推一次真係唔得,後面嘅店員終於有反應叫我大力啲。。。。我都係唔得。。。最後攤屍既店員終於幫我開門。一間完全冇反應冇唔該多謝,除咗同咖啡師order之外,冇溝通嘅餐廳。自問唔係奧客,但好似完全唔想招待客人嘅餐廳,我唔會想再去。服務嗰一粒星我完全唔想俾。零分添

Espresso    Soda