我地兩個成日揸住架車,有時出街想揾間野食都要係附近揾埋停車場🅿️仲要香港地除左車位難求之外,有時泊車費分分鐘同餐飯有得輝,所以呢到出面有咁大地方可以容納廿部車真係已經好吸引我地過去🤩而去到知道佢地除左有得搖骰同半露天🚬仲開到凌晨,岩哂一大班fd黎吹水隊啤🍻成個氣氛都好道地🇭🇰。當然如果要留得住客人,食物質素都同樣重要啦‼而呢到見到佢咁旺場而且啲野食不停出就知絕對有信心保證👍🏼。呢度原來除左晚市外,仲有做早市飲茶同午市飯餐,而宵夜都會有串燒等等提供🔥相信如何同一大大fd黎食實可以玩得好放,因為呢到啲職員都個個風趣幽默👩‍💼令人好有歸屬感。🐒豉汁蒸大鱔(例)💰$198🐒白飯魚煎蛋💰$118🐒洪昇小炒王💰$128🐒白飯🐒汽水今日嗌既幾款都十分滿意,特別係豉汁蒸大鱔除左入味,肉質仲好彈牙🐟另一樣驚喜係有買少見少既白飯魚煎蛋🍳一碟4件,用黎送幾碗飯都得,而小炒王好似基本每枱都有一碟,而且仲要好足料,夠哂惹味

🐒豉汁蒸大鱔(例)💰$198

🐒白飯魚煎蛋💰$118

🐒洪昇小炒王💰$128

🐒白飯
🐒汽水
而小炒王好似基本每枱都有一碟,而且仲要好足料,夠哂惹味