𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 𝑺𝒌𝒊𝒍𝒍𝒆𝒕-🍽 Taco, Si Chuen Chili Shredded Chicken🍽 Carbonara, Tagliarini, Onsen Egg🍽 Dirty Steak充滿飽肚感,味道100分,環境一流的餐廳!首先有fusion taco, 墨西哥taco配上四川麻辣手撕雞,比想像中辣好多(●°u°●)​ 」手撕雞嫩 taco烘得脆口,托住滿滿既餡,加上少少lime好開胃既感覺!原來完全唔相關既食物,配埋一齊都可以咁夾!到carbonara,完全超出預期٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 用上蛋麵,麵既軟硬度適中,而且入口有好香蛋味!用最正宗做法,不加忌廉,只用蛋同芝士!到最suprise的dirty steak!! 鐵盤上枱,份量多,好足料!牛扒有16oz(*゚▽゚*) 看似平平無奇,但肉質嫩口,生熟度大約medium rare!牛扒外邊煎得香,一咬落去好淋,充滿濃郁既牛味,仲有適量既油脂,十分高質!每塊切得厚,嫩滑又多汁!佢既配菜亦都十分吸引,有海量既薯條同烤蒜!烤蒜火喉啱啱好,仲可以壓變蓉,係軟糯既感覺♪(´ε` ) 至於薯條唔使多講,幼薯條,放係鐵板上面, keep
𝑫𝒊𝒓𝒕𝒚 𝑺𝒌𝒊𝒍𝒍𝒆𝒕
🍽 Dirty Steak

充滿飽肚感,味道100分,環境一流的餐廳!
Dirty Steak

到最suprise的dirty steak!! 鐵盤上枱,份量多,好足料!牛扒有16oz(*゚▽゚*) 看似平平無奇,但肉質嫩口,生熟度大約medium rare!牛扒外邊煎得香,一咬落去好淋,充滿濃郁既牛味,仲有適量既油脂,十分高質!每塊切得厚,嫩滑又多汁!佢既配菜亦都十分吸引,有海量既薯條同烤蒜!烤蒜火喉啱啱好,仲可以壓變蓉,係軟糯既感覺♪(´ε` ) 至於薯條唔使多講,幼薯條,放係鐵板上面, keep住熱辣辣,炸到金黃色脆卜卜,簡直係無敵!海量嘅程度係,兩個好鍾意食薯條嘅人都食唔晒 OMG!
總括dirty steak必食,餐廳環境舒適,食物有質素多選擇!價錢唔算太親民,但質素補救!值得一試♪( ´θ`)ノ

📍 Shop G12, G/F, 393 Shau Kei Wan Rd, Shau Kei Wan

#jcfoodgasm @dirtyskillethk
Dirty Steak