呢日去開奧運站果邊做野好想食泰國菜🇹🇭因為太耐冇食😋見到唔少bloggers推介呢間 就去試下啦🧡奧運站行過去大約10分鐘左右雖然有少少遠 但食完覺得係值得既😉環境上,間餐廳好色彩繽紛🎨有唔少彩色波波燈同霓虹燈,令人有開心既感覺😁仲有仿效泰國「嘟嘟車🛺」既卡位,打卡一流😜可惜今次冇book位,坐唔到嘟嘟車位🙈🔸炭燒豬頸肉 $78驚喜之作👏🏻👏🏻🤩豬頸肉係有個小火爐㷫住上枱,可以一路食一路keep住微暖既溫度,好加分👍豬頸肉大大塊,數量都唔少😍入口幾juicy,唔會太乾太硬,點埋醬汁更加惹味😚推介🙌🏽🔸招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹 $168邪惡之選🤤🤤🤤黃咖喱汁多到滿瀉~個人幾中意黃咖喱,甜甜地唔會太辣😆黃咖喱同麵包都好夠熱度,麵包外脆內軟,沾滿黃咖喱咁食落口,超滿足❤️軟殼蟹大大隻,幾鬆脆👍成個包份量都幾多,食完已經飽得七七八八😬🔸鮮蝦炒金邊粉 $76份量超多,幾個人share黎食都得😱入面既材料好足,有蝦、蟹柳、魷魚、蜆肉,連埋花生碎一齊食,口感豐富😌金邊粉味道酸酸甜甜,發揮不錯👍🔺龍眼冰 $26好清甜,仲有好多龍眼果肉,好適合食完heavy野解膩😝整體黎講價錢幾平 味道正😋仲食到好飽好飽😝
呢日去開奧運站果邊做野

🔸招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹 $168
邪惡之選🤤🤤🤤

🔸鮮蝦炒金邊粉 $76

🔺龍眼冰 $26
好清甜,仲有好多龍眼果肉,好適合食完heavy野解膩😝

整體黎講
價錢幾平 味道正😋仲食到好飽好飽😝
好值得一去👍
2021-10-06
$160 (Dinner)