2019-03-18 230 views
今日MTR撞車,老闆話今日全部人休息一天無所事事一條友之下上網睇吓有乜好食🤔網上傳聞呢間冇味精嘅車仔麵!心諗車仔麵冇味精嚇鬼咩👻食物賣相好靚,性價比超高,所有餸都好入味,雞翼脹卜卜,一定係新鮮,因為本人在其他車仔麵店食過好多好似中咗化骨綿掌嘅雞翼好難食,呢間嘅雞翼非常出色,豬腸夠肥夠淋,中間仲洗得好乾淨,沒有屎💩掂👍🏻👍🏻👍🏻餐牌上是沒有牛腩的,睇清楚原來佢係牛肋條!平時只有西餐紅酒炆牛肋條!車仔麵竟然都用咁好嘅食材😘😘豬紅粒粒分明,沒有一夾即散👍🏻絕對靚貨,但唯一豬紅唔夠熱😭此店是用木匙羹,木筷子🥢富有日式感覺牆身裝修又富有港式風味!枱上還有日本麻油,七味粉,辣菜脯任落重點係$54埋單!希望呢間小店繼續努力💪🏻唔好咁快執笠🙇🏻🙇🏻
今日MTR撞車,老闆話今日全部人休息一天
無所事事一條友之下上網睇吓有乜好食🤔
2019-03-18
$54 (Tea)