2021-09-03
賽螃蟹杯麵 🦀 $30呢款杯麵個外型真係好特別,有別於傳統嘅裝法入面嘅主食同配菜都一目了然,上面嘅配菜包括西蘭花🥦、蟹子、蟹柳、粟米粒、中華沙律等等,辣辣地撈埋呢啲簡單嘅嘢食已經好入味同感覺上勁豐富,影相出嚟個視覺效果仲唔錯✨爆辣油生蒜🧄 $25呢個自家製嘅超級辣生蒜蓉可以用來煮餸或放喺全熟嘅食物入面即食都可以,食用嘅方法可以按照自己喜好,好多元化㗎😌辣辣地嘅生蒜撈落唔同食物入面都好夾,蒜蓉仲對身體好健康添!爆辣炒飯🍛 $58爆辣炒麵 🍝 $48炒麵同埋炒飯我地叫咗小辣但係都真係幾辣㗎🌶,炒麵嘅餸菜主要以蟹子為主相對比較少,不過粗面嘅質地彈牙,值得讚賞!而炒飯入面有魷魚🦑、火腿粒同埋蟹子等,簡單得來已經好飽肚同埋滿足👏🏻招牌蟹子沙律🥗 $48呢款蟹子沙律真係健康得來又好食😍入面有大量嘅青瓜🥒、粟米🌽、帶子裙邊、蟹子、蟹柳同埋紫菜,配埋啲自家製嘅沙律醬撈埋一齊食,真係好開胃,絕對係健康之選!爆辣雞軟骨🐔 $38炸雞軟骨嘅辣味真係好夠,係用秘製生蒜炒架,喜歡食辣嘅朋友真係值得挑戰一下🌶雞軟骨粒炸到香脆可口,外皮脆卜卜入面又熱辣辣,都幾值得推介👍🏻
爆辣油生蒜🧄 $25
爆辣炒飯🍛 $58