元朗廣場行完街,行左去後面條小食街搵食,發現有間新開既食店,主打漢堡,拎起張傳單睇,原來仲有熱狗,小食,款式多多,點左個芝士肉醬熱狗同牛仔腸食,唔錯bor, 芝士肉醬夠晒香,又大隻,肉醬味濃,只是芝士拉絲不足,我鍾意食極邪惡果種拉絲芝士,如果加多d芝士就完美,但係勝在價錢抵食,熱狗加埋個小食牛仔腸都唔洗$50,大熱天時特別口渴,原來熱狗可以轉套餐有薯條汽水,但唔係咁想食薯條,所以無轉,本以為飲品得汽水揀,最估唔到漢堡店竟然有冰鎮咖啡,即刻點左枝解一解暑,咖啡味香濃,一飲就知唔係普通茶記咖啡質素,問一問店員,原來是店長用即磨咖啡機自家製沖泡,啡味十足,小食都仲有好多選擇,過黎搵小食又唔想食魚蛋腸粉,不妨試吓呢一間新店既小食同熱狗!

2020-07-01
Waiting Time
6 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)