通常去意粉屋,都係食晚餐...未試過lunch~今日同朋友一心去食啦~但真係唔可以接受~我地點左兩個lunch + 一個小食....lunch都有好多選擇,價錢大約都係$55-80一份到啦~見到lunch都要七八十蚊一份~咁應該唔會差啦~點之上枱先知....食水深~我同朋友坐係度傾計時~都聽到隔離枱反應一樣(點解份量咁既?)1.肉醬意粉,配龍蝦湯(要加$9)+ 1 塊蒜蓉多士......飲品除左飲茶唔洗加錢,飲咩都要加!要左檸檬什飲(加$11)2.陽光pizza,配什菜湯+ 1 塊蒜蓉多士......飲品要左凍檸茶3.田螺焗薯蓉配多士首先講左份量先,三樣食物都細,同價錢唔合比例呀~肉醬意粉味道同平時食既無咩特別,但意粉比出面彈牙~.陽光pizza就不知所謂,得6吋大~都唔緊要~竟然係酥皮,真係秭一次食呀~一啲都唔夾呀~田螺焗薯蓉配多士,味道麻麻...多士唔好食!反而蒜蓉多士就ok啦~呢d好難整得難食掛~湯都無咩特別!賣單$208~我唔會有下次食lunch~估唔到dinner同lunch差咁遠~唔怪得呢間分店d食評都麻麻lu~
3.田螺焗薯蓉配多士

2009-09-09
$104 (Lunch)