2017-11-29 186 views
平日少落旺角搵食,咁啱同朋友們行開買嘢, 見到有燒肉放題,由於大家都嗜肉又咁啱平日唔多人等,所以決定試下呢個任食燒肉。 上到9樓,至發現地方都幾闊落下, 亦都唔太油煙,冇一般韓式放題餐廳背貼背嘅情況出現。大家一坐下就急不及待地揀食物, 食物選單有很多選擇。 這天我有點懶, 這個"點食物"的重任還是交給他人, 我只是去揀飲品好了。飲品款色多,而且很特別,有我最愛嘅道地綠茶。佢還有我燒烤時最鍾意食既鯖魚,Yummy!!!點的食物陸陸續續上枱,先來是大蝦,就把牠拼帶子一起燒吧!大蝦真係幾大隻同爽,帶子亦甜!另外仲有叫咗幾款牛,最好味我覺得係有骨嘅牛肋骨,可能因為油份多d同平均d,另外雪花牛仔肉都唔錯! 總括黎講二百幾蚊價錢可以滿足一班食肉獸。
平日少落旺角搵食,

飲品款色多,而且很特別,有我最愛嘅道地綠茶。

佢還有我燒烤時最鍾意食既鯖魚,Yummy!!!

總括黎講二百幾蚊價錢可以滿足一班食肉獸。