2019-07-19 106 views
係中環食晚飯 感覺一定好貴 但俾我地發掘到呢間價錢洽宜 環境又舒適既餐廳!所以一定要推薦!有主食同串燒🍢🍡串燒仲係用備長炭黎燒 更有燒烤風味!值得一提就係呢到有overtimed lunch menu 可以去到8點!呢個就係價錢洽宜既原因喇😆主食我地嗌左澳洲黑安格斯肉眼 餐前有沙律同蘑菇湯🍄蘑菇湯好濃郁足料 作為前菜已十分驚喜👍🏻主食黎到 塊扒十分厚😆好抵食 不過肉質無想像中咁嫰滑 可能係產地既分別~串燒我地分別嗌左 牛舌同牛肋肉 而其他小食就嗌左 燒羊鞍同魷魚~全部都好好味 送酒一流!肉汁係能夠鎖住 調味亦都剛好!店鋪係開大個窗 雖然同室外連接 但冷氣都夠大所以唔會熱!感覺好chill~傾計好有feel!

有主食同串燒🍢🍡串燒仲係用備長炭黎燒 更有燒烤風味!