2023-11-29 332 views
同完小朋友去完香港公園玩,玩到肚餓,完全無Idea去邊度食,仲要唔可以食太多、因為怕食得太飽唔使食晚餐同兩小行行下,沿住山路落返去,行到去中環,細佬仔話急急,所以一望見到英皇戲院就諗住入去駁一駁睇睇有無洗手間。同時又而見到佢寫住個餐廳名係By Outback. 咁可能可以食埋野喎!所以偶然之下就入左去喇去完洗手間出返嚟,見到好美式格局既餐廳。餐廳以開放式為主,裝修又好有特色。睇睇餐牌都有好幾款唔同小食,仲有tea set所以好快拎埋餐牌就搵位坐。餐廳以自助形式為主,所以我地揀好野食就出去counter 叫野食同比錢,拎左機仔就可以返埋位等職員拎去你張檯。唔想食咁多既關係,我地兩大兩小只係叫左一個Burger set 同埋薯片set食物嚟到真係超超超超香,熱辣辣既炸物真係無得輸!個新鮮製既炸薯片真係要大推比大家味道足而且新鮮香口,配埋佢個Sour Cream Source 真係完全停唔到口⋯⋯⋯⋯而burger 亦都相當唔錯。牛肉漢堡夠厚,上面仲舖上脆脆煙肉,香濃又有口感跟餐既薯仔亦係我哋大愛既粗薯條,所以好快就已經比我地清碟可能去完公園好鬼餓本身好想試埋佢個雪糕新地。。。但都係驚會影響

所以好快拎埋餐牌就搵位坐。

跟餐既薯仔亦係我哋大愛既粗薯條,所以好快就已經比我地清碟
可能去完公園好鬼餓
本身好想試埋佢個雪糕新地。。。但都係驚會影響晚餐食力,都係留返下次了