因為去 i SQUARE 睇戲,所以晚餐就一於試下這個 burger 。我入坐都9點幾,客人不算多,但原來由現在到31/1都有7折優惠,除7折外還會送1客芝士辣椒薯條。嘩!好似幾抵食啊!!不過,好吃才是最重要的,我就不吃牛呢,所以選擇就不算多,但好彩我見到有個好特別的豆腐burger,好似好得意啊!除了有豆腐、還有芝士、生菜、蕃茄和菇菇,個包幾特別上層的包包搽了蒜茸和牛油,好香好吃不過但包不夠熱,但底層的包包就無搽蒜茸牛油。豆腐話是有機的,當然我是食不出點樣有機啦!而且都不太熱和有少許硬,不是軟滑的口感,豆腐又較細塊其他都可以是Burger基本材料。我蜜糖兒就食Club Sandwich ,材料有芝士、蛋、生菜、蕃茄和雞肉,除了雞肉外都是OK,而雞肉就"鞋"和厚,雞肉味淡,是一般貨色但送的芝士辣椒薯條就好食,熱辣辣,薯條香脆外加上肉碎洋蔥,肉碎又辣辣地,好醒胃。Vege & Bean Burger Club SandwichSummary:味道普通、包包不夠熱,牛肉以外選擇不多,好似無熱飲選擇。如果無7折我就覺得不太抵食了。

別上層的包包搽了蒜茸和牛油,好香好吃不過但包不夠熱
,但底層的包包就無搽蒜茸牛
口感,豆腐又較細塊
般貨色
好醒胃。

Vege & Bean Burger
Club Sandwich

得不太抵食了。

2010-01-05
$75 (Dinner)