其實小編真係好耐好耐冇食過日本菜嘅壽司或者魚生啦!😫 所以朋友仔一提議食呢間lunch就好幾期待,佢話好抵食同埋啲魚生都算高質!🤩.#DORAYA午餐定食 🍱🍴小編想講呢個定食set真係好抵!大家睇到幅圖,佢有齊晒三色刺身🐟、炸蠔🐚、炸雞🐔、沙律🥗同麵豉湯🍲!配埋壽司飯或者白飯!係超級豐富同埋不論男女都一定夠飽😝👍🏻先講佢三色刺身,雖然每一塊唔係特別大,但係都算肥美新鮮!好好味!🥰 然後佢嗰兩款炸物都好吸引!炸蠔既炸皮好酥脆!同埋都唔腥🙊 而佢既炸雞真係做到日式炸雞既感覺!份量好大一件,但又唔油膩!好出色!🤤成個set只係要$98另收加一服務費,埋單每人$108,抵🤙🏻💯.🏆 「豬」味指數:8.5/10📌 溫馨提示:如果女孩子覺得份量太多嘅話,可以提早同侍應講個飯要少飯㗎😉唔好浪費~😊
#DORAYA午餐定食 🍱🍴

🏆 「豬」味指數:8.5/10