2020-05-28
Weekend🍃 Lets relax🦞🍝🍗☕️🍴💫..上次係旺角食過下午茶,呢日黎到大圍 發現都有呢間西餐🍽。上次吃過覺得不錯喔,所以今次入到黎想試下佢地個Dinner🍽,應該唔會令我失望呢。.雖然餐廳細細,最多容納幾十人,但食物質素都唔錯,而且份量算多呢,就算2個人食 諗住食少少野,都已經覺得飽既感覺啊。.先來一客餐湯 & 餐包,是日南瓜湯...ll $138Boston Lobster Linguine with Lobster Sauce一見到有龍蝦🦞,就決定食佢。肉質算彈牙,意粉用上扁意粉🍝,吸晒龍蝦汁同瓜菜粒,味道很味道好融和,意粉口感適中,唔錯喔。.l[+$49 小食拼盤]lSnack Platter加錢就有既小食拼盤,有:蝦餅、春卷、魚柳、雞塊、薯條。份量都唔少,最鍾意食蝦餅,熱辣辣又脆又彈牙。.ll $39Rose Latte最後玫瑰味既Latte🌹☕️,啖啖咖啡中滲出香香玫瑰味,淡淡又好喝,熱飲味道更出呢。..呢度都算係大圍西餐之選吧,..×××××ש大圍積存街74-76號地下A舖..
Weekend🍃 Lets relax🦞🍝🍗☕️🍴💫
先來一客餐湯 & 餐包,是日南瓜湯...
l[波士頓龍蝦意粉]l $138
l[+$49 小食拼盤]l
Snack Platter
最鍾意食蝦餅,熱辣辣又脆又彈牙。
l[玫瑰咖啡]l $39
Rose Latte
呢度都算係大圍西餐之選吧,
×××[Ocio]×××