2019-10-27 568 views
今日同舊同事相約左係呢邊食飯, 諗左好耐都唔知食咩好, 我又未病好😫係附近行左好耐最後都係決定黎food combo一試.呢度地方唔大, 所以都要禁張飛仔係門口等下.dinner有好多種揀, 百令到二百令都有.我就叫左肉醬意粉加墨魚串 $108好香, 而且有生果跟, 西瓜 菠羅咁, 好鮮甜架!唔係平時果D求其比人既生果盤, 個意粉咸左少少, 可能我病緊個味覺唔同少少啦.而同事就叫左呢個西冷扒 5成熟 $178扒塊好大, 同事切左少少比我食 好JUICY, 唔會咬唔爛! 如果唔係病緊既話我都想叫扒食呀!後面果個應該係自助飲品BAR黎既, 有水有茶咁, D水浸住D橙, 水入面有淡淡既橙味, 好飲!我地食飽左之後仲坐左一陣, D姐姐都唔會話趕我地走, 收好D野之後叫我地慢慢坐
係附近行左好耐最後都係決定黎food combo一試.

呢度地方唔大, 所以都要禁張飛仔係門口等下.
dinner有好多種揀, 百令到二百令都有.
我就叫左肉醬意粉加墨魚串 $108

好香, 而且有生果跟, 西瓜 菠羅咁, 好鮮甜架!

而同事就叫左呢個西冷扒 5成熟 $178

$108 (Dinner)