2022-07-25
今日約埋朋友黎試下呢間新開既Cafe叫左杯latte,掛住飲冇影相🙈層次幾豐富,好飲朋友杯green tea latte拉花都好靚,飲落都好有茶香我地分別叫左個蟹肉牛油果同無花果蜜糖toast,蟹肉果個蟹醬好好味,想食大量既蟹醬😝同牛油果一齊食好夾份無花果仲好食,好軟綿綿入口即溶又好fresh gei感覺,配埋少少蜜糖同芝士好好食,面頭仲有d開心果碎Toast係sourdough,外脆內軟熟,沙律菜都好新鮮夠fresh兩款都好滿意,其實食完都夠飽,但都係想食埋甜品先夠完美,所以叫埋signature tiramusi同home made ice creamtiramusi見ig都有唔少人推介,係冇介紹錯👍黎到個樣好似個脹脹地既包咁幾大件,cream好smooth,手指餅啡味酒味濃度剛好,原來用左橙酒所以仲有淡淡橙香添雪糕係睇到雲呢拿籽架,好重雲呢拿味好香兩款甜品都係自家制,店主好認真製作食物,食物飲品質素都高,值得支持既一間小店👍
Cafe
叫左杯latte,掛住飲冇影相🙈層次幾豐富,好飲
雪糕係睇到雲呢拿籽架,好重雲呢拿味好香