2019-02-22 183 views
已經是第二次去了,每味菜式都感受到廚師用心去煮, 色香味俱全, menu選擇不多, 但三四個朋友一齊去都有足夠選擇, 意粉、pizza、飯、小食、沙律…,我們一行三人晚膳, 點了松露pizza,parma ham扁意粉,鵝肝松露薯條, 凱撒沙律煙三文魚, 全部都好好味, 真心希望呢間小店可以保持水準,讓大家可以食到超值的西餐。 一開始覺得一間小店開在這偏僻地點,收費唔應該咁貴,但食完之後找數覺得好超值!!大家可以親身試試,值得推介!!門面太低調,招牌太細,第一次去我兜咗三個圈都見唔到呢間舖頭,第二次去行過了都唔知,要返轉頭再找! 我建議老闆可以做多少少嘢,讓大家可以注意到呢間舖頭!
2019-02-21
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday