值得推薦比屋企人食既一餐 OpenRiseLevel 22017-09-11475 views Follow 好耐冇一家人去撐枱腳,而先生今次安排食川菜,對我來講係好有新鮮感。一直我都好怕刺激食物,但原來少少辣仲更加可以提升鮮味! 今次真係改觀!來緊中秋家庭做節食飯可以再去!先生勁愛,一個人食哂……呢個真係相機食先! 啤酒倒插在特色飲品配料上,每飲一啖,啤酒就會減少一點,好玩又好睇。$68新鮮呢個真係好味,凍凍地咁食,好開胃同爽口,非林林的那種。大大大盤,我相信4個人都夠食。全魚肉,好新鮮,可以選微辣。$2啖啖肉,少許骨,湯底下有薯粉好飽肚好重好濃既杏汁味,啱哂杏仁愛好者。單骨雞翼,少許辣,有肉汁,不太乾,正The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share值得推薦比屋企人食既一餐 漁牧 https://s.openrice.com/QrKT0bSOh00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service5Hygiene5ValueRecommended Dishes醬酒皮蛋Corona特飲$68清炒時蔬酸甜蘿蔔濃湯酸菜魚$2杏汁豬肺湯大漠風沙雞翼Date of Visit2017-09-04Dining MethodDine InSpending Per Head$200 (Dinner)CelebrationAnniversary