2015-04-27 3011 views
昨晚經過荃灣,見到呢間放题2人同行第2位半價,不過有限時段,上網睇過食評唔差我同老公就決定訂左今晚5㸃半,上到去侍應就帶我地座2人卡位,座位都尚算闊,我第一時間就㸃左刺身先,佢地一般ge刺身都有,最開心有我最愛ge甜蝦 壽司,串燒,炸物,沙律各款都有點D,啤酒汽水任飲,先講刺身三文魚夠新鮮甜蝦入口甘甜,不過細隻D  每款細細碟可以試多幾款,所有ge食物都有水準,一定要推介(芝士焗蠔,串燒蒜芯,芝麻鳮亦....等等)太多都不能盡錄。唯一差ge就係20元一隻生蠔買一送一,生蠔細隻冇味道  但總體食物都有水準,出食物快重要係冇漏單,一讚各侍應生務態度非常好。呢間係我同老公都認為暫時最滿意ge一間放題,一定會再來
2015-04-17
$175 (Dinner)
Celebration
Anniversary