2012-07-21
本人一向喜愛食日本野, 特別係燒肉! 近日入元朗本身諗住食個糖水 , 點知俾我發現左呢間小店~ 網燒肉專門店? hehe , 等我試下你個底蘊先 第一次寫食評就俾左你! XDDD本身諗住叫幾個串燒就算, 因為真係唔太肚餓... 點知見到菜單都幾吸引( 佢係一間日本食店,但係就有幾多西式野~), 於是就叫多個飯 ( 咖哩芝士漢堡飯 ) , 仲有燒頸肉同豬扒! 先講講個飯 , 芝士漢堡比想像中要厚, 一咬就feel到有肉汁咇出黎 都幾surprised! d 咖哩唔算好spicy 配埋日本南瓜,甜甜地易入口 至於燒頸肉同豬扒都值得推薦! 要知道, 燒肉好講TIMING , 燒得太短嫌生 , 燒得太長嫌韌~ 呢間燒得真係算唔錯! 肉汁仲係度但唔會太韌, good! 食左雖然唔多野, 但feel到都有一定既水準 , 如果有機會,一定會再試 , 因為真係幾抵食 , 價錢唔算貴但食物質素BTW, 店面雖然唔大, 但係唔會俾人一種好壓迫既感覺 , 而且都幾乾淨~ Waiter 服務亦頗周到, 笑意盈盈咁 總括而言 , 係一間值得一試既店