2016-01-21 900 views
冬天最岩食火鍋於是黎左前家樂。呢到有好多種煲簡,又雞又魚又蟹咁;之前有friend食過,大讚啲雞煲正,所以今日點左個小辣既雞煲等左陣之後一打開個煲蓋,超級香!!!小辣已經好辣下,但陣辣味配隻雞岩岩好;啲雞啖啖肉,又滑又香。食完啲雞就叫店員加湯,開始打邊爐~呢到都幾多配料簡,唔食得牛既人(我)都可以有好多選擇。個人最鍾意個"黑豚腩片",好正…要肥有肥要瘦有瘦;初頭仲驚唔岩食叫住碟細既先,後尾要加多碟黎嘆!另外響鈴同蟹籽丸等等都好值得推介!如果怕熱氣可以叫返多啲菜黎食下,又係好多款簡或者要支竹蔗茅根or要罐加多寶都ok總括黎講,係間值得一試既火鍋店(試完可能會上癮)
冬天最岩食火鍋
或者要支竹蔗茅根or要罐加多寶都ok
總括黎講,係間值得一試既火鍋店(試完可能會上癮
2016-01-20
$200 (Dinner)