2022-09-01 80 views
平時都好鍾意去唔同嘅cafe食嘢坐吓,今日都約咗朋友仔去北角匯嘅文青cafe hea吓,地鐵站出口一出就到,超方便架呢!睇吓我哋叫咗咩好嘢先~⭐️脆炸雞翼 椒絲腐乳醬 $68🐓炸雞翼大大隻,上枱仲熱辣辣好邪惡😈椒絲腐乳醬同雞肉原來都好夾,好惹味~⭐️荷蘭大啡菇西西里意大利飯$118🍄意大利飯粒粒都好飽滿,西西里汁有好濃郁嘅蕃茄味,味道天然,即刻fresh哂☺️⭐️慢煮西班牙有機黑毛豬 非一般黑醋 薯蓉$148🐷黑毛豬經過慢煮所以好軟,肥瘦肉均勻,黑醋汁提升咗豬肉嘅鮮味,喺cafe都食到黑毛豬真係好正!🥃TEA FOREST $78試一試佢哋嘅special cocktail 先,佢喺用咗gin溝伯爵茶,仲加咗啲荔枝糖漿🍸杯邊仲有桂花碎,好香入口溫和~邊個話cafe得麵包沙律食,依度就滿足到為食又想影靚相嘅朋友,真心推薦依間cafe俾大家!

睇吓我哋叫咗咩好嘢先~
⭐️脆炸雞翼 椒絲腐乳醬 $68
⭐️荷蘭大啡菇西西里意大利飯$118