2025-07-16 198 views
好耐之前黎過依間餐廳食晚飯 整體嘅感覺都好好 今次咁岩黎開依頭 就決定黎食下飯🤣 見到佢依家做梗個steak menu優惠 超級抵 $488就有兩份餐前小食 主菜 同埋飲品 仲可以額外加錢加小食或者餐湯添😚 餐廳分左露天同埋室內 有啲位置可以望到海景 用餐體驗更上一層樓😉🍀Steak Night咁我地頭盤揀左雞翼 炸得岩岩好 香脆可口 點埋個辣醬汁更加開胃更加惹味🤪 主食叫左個西冷牛扒五成熟🥩 牛扒烤得好靚 熟度恰到好處 入面仲有少少粉嫩 食落好香口 口感有嚼勁 好食😋 另一份主食叫左羊臀肉 口感好軟嫩 而且每一啖都有好濃厚嘅羊味 鐘意食羊嘅朋友吾好錯過😍 我地仲額外散叫左忌廉汁青口 份量都幾多 兩個人分享好足夠 將一粒粒嘅青口點埋忌廉汁 味道非常濃郁 食到停吾到口🥰 最後食埋甜品Tiramisu 同樣都好好食🍮 可以見到依間餐廳對食物質素嘅要求絕不馬虎 值得一試😝

🍀Steak Night
2010 views