2015-08-25
觀塘食野一向都唔係太多選擇見有朋友推介 揀左呢間餐廳一入到黎環境幾舒服 牆上面又掛滿左畫見到夜晚客量都幾附 好彩有book位夜晚加38就有一個set包starter,甜品同餐茶Starter方面栗米湯+包+沙津栗米湯口感軟綿綿有細細粒嘅栗米碎可以咬下,口感好正,味道好濃,抵讚沙津配上紅酒醋亦值得一試包有成塊芝士放左係面,硬度我覺得幾好,但未必個個人都岩Main我叫左個雞扒黑松露油意大利飯,一黎到個賣相唔錯,仲好香黑松露油嘅味味道我覺得好好,塊雞扒煎到表面好脆,但入面d肉又唔會太乾又唔會好油,美中不足嘅係個飯嘅口感唔太似意大利飯,可以再淋少少,總括而言都幾抵食!Dessert個窩夫賣相好得,水果都好新鮮,不過略嫌蛋味唔夠!Drink加左18蚊叫左杯cappuccino,味道不錯,仲有個心,係奶熱左少少,,性價比高!叫左之後先發現隔離枱杯特飲賣相唔錯,下次再黎一定要嗌總括而言,呢間餐廳嘅食物味道都中上,而且價錢唔貴,性價比高,而且waitress姐姐服務都好好,夠哂有禮貌!以後係觀塘食飯又多個選擇
觀塘食野一向都唔係太多選擇
見有朋友推介 揀左呢間餐廳
一入到黎環境幾舒服 牆上面又掛滿左畫
見到夜晚客量都幾附 好彩有book位
夜晚加38就有一個set包starter,甜品同餐茶
Starter方面
栗米湯+包+沙津
沙津配上紅酒醋亦值得一試
包有成塊芝士放左係面,硬度我覺得幾好,但未必個個人都岩
Main
Dessert
個窩夫賣相好得,水果都好新鮮,不過略嫌蛋味唔夠!
Drink