2019-06-28 119 views
最近同朋友黎左尖沙嘴試哩間Nathan Left,我哋7點半入坐8點就開始有live band。叫左兩杯cocktail一個雞亦拼盤、nachos同mussels share黎食。雞亦拼盤有chicken nugget、炸雞同炸薯條。炸雞全部都好脆,肉質新鮮多汁,點埋個辣醬味道更加豐富。我哋叫bite size嘅nachos都好足料份量好大,nachos好薄好脆,連埋啲芝士、番茄醬、牛油果醬同sour cream一齊食超好食。Mussels好新鮮又厚肉,醬汁好creamy又有海鮮嘅鮮味,忍唔住筆黎飲,再用香脆嘅蒜蓉包點埋啲汁食。威靈頓牛柳即叫即焗所以會耐少少。金黃色嘅外皮鬆脆,包住牛柳,切開入面中心係嫩紅色。牛柳調味好足夠其實已經好夠味,可以再點埋醬汁同芥末,更加刺激味蕾。