2017-01-14 1291 views
同朋友黎食飯,,搵搵下見到呢間野食評好似相當不錯,於是就bk左位試下。 友人點左個set餐:主菜白酒花甲扁意粉 :同行友人喜歡清淡,所以呢道菜相當符合佢口味,據佢意見:花甲新鮮清甜,同蒜既味道幾夾,份量足,花甲數量多得黎大隻。讚湯:菜湯:材料睇落比較少但味道剛剛好,漏左影相。。。甜品:一個字,靚,味道吾(溜)特濃朱古力呢杯野同行友人挺喜歡的,吾係甜到溜果隻朱古力,有d苦苦地既味,飲得出係真係可可粉沖出黎既。我自己就單點左碗南瓜湯 ,清甜,比起出面的餐廳的南瓜湯更勝一籌。另外點左個黑松露磨菇意大利飯,黑松露味道濃郁,大大粒意大利飯,讚!喜歡黑松露的朋友可以試試哦。飲品我選左水果菜茶,味道清淡,陣陣水果味,不錯呢!甜品點左朱古力芭非,甜甜朱古力雪糕配上酸酸藍莓汁,加上可可脆片,讚^^價錢合理,大眾化,環境好,服務態度讚,食物質素讚,下次會再來的。

友人點左個set餐:

主菜白酒花甲扁意粉 :

湯:菜湯:
材料睇落比較少但味道剛剛好,漏左影相。。。

甜品
一個字,靚,味道吾(溜)

特濃朱古力

飲品我選左水果菜茶,味道清淡,陣陣水果味,不錯呢!