2016-10-14 449 views
最近班同事話荃灣有間日式放題有政同行一人半價,而且2個鐘任食,6個大人訂位仲有一板海膽送架,於是大家決定放工去試下。我地準時9點半去到,入口附近已經見到雪櫃裏有好多唔同款式既汽水、雪米糍同雪糕添,雖然唔係貴價既雪糕,但係都睇得出老闆相當有誠意侍應安排左我地坐係比較入既位,有啲vip房既感覺,班同事一坐低就急不及待走去攞飲品同大嗌特嗌野啦!而且食物都黎得好快,剌身既擺放都好有心機,味道新鮮,唔似普通平價魚生。但係最令我滿意既依度既熟食,羊架無咩穌味,岩岩夠熟特別係炸物,天婦羅炸得岩岩好,咬落去脆不特止仲有啲辣口,明顯係即叫即炸,其他包括炸芝士波,炸雞翼等等都好出色 仲有個朱古力脆脆波,相當特別外皮脆之餘,入面仲有流心既效果非常好味 但係牛肉火鍋就有點失望,牛肉有啲碎,而且有啲過熟,湯底都係濃湯底,味道岩岩好 整體黎講,以依個價錢食到中上級既味道,非常唔錯,我下次都會再返黎食

但係最令我滿意既依度既熟食,羊架無咩穌味,岩岩夠熟